PlexR soft surgery ooglidcorrectie en rimpelbehandeling

Plasma rimpelbehandelingen zonder snijden

Oedeemtherapie Almere

Ooglidcorrectie en rimpelbehandelingen zonder snijden

Bent u minder blij dan voorheen als u in de spiegel kijkt? Hangende oogleden, kraaienpootjes rond de ogen, wallen, lijntjes bij uw bovenlip of hangende mondhoeken maken u ouder of minder fris dan u zich voelt. Tegenwoordig is daar gelukkig vrij eenvoudig wat aan te doen, zonder te snijden en toch definitief. Het revolutionaire alternatief voor chirurgie is de PlexR soft surgery plasma methode.

Een effectieve behandelmethode voor het verminderen van overtollige huid en huidverouderingsproblemen. Een liftend en verstrakkend effect ontstaat zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming. Naast het effect van lifting profiteert de huid ook op de lange termijn van de behandeling omdat de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een boost in stevigheid.

 
 

De PlexR is geschikt voor het behandelen van  

Huidverstrakking met de PlexR soft surgery behandeling

Zo werkt de PlexR soft surgery behandeling

Bij de Plexr behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas (Plasma). Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Daardoor verdampt de bovenste laag van de huid, zonder risico’s voor beschadiging van de diepe of omringende huid. De overtollige huid op de behandelde plek is verdwenen. De elastische huidvezels trekken direct samen, waardoor er een liftend effect optreedt.

De plasma-straal heeft ook een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid, waardoor het effect na een tijdje nog mooier is.
Na de behandeling ziet u talloze bruine vlekjes. Dit zijn kleine korstjes die vanzelf verdwijnen. Zwelling van de oogleden kan ook optreden en is normaal. U moet wel rekening houden met wat “downtime”. Na een dag of 7 is er een nieuwe, roze huid zichtbaar. Deze moet goed tegen de zon beschermd worden. Na verloop van tijd is de huid weer egaal van kleur en strakker; de rimpeltjes verminderd of zelfs verdwenen.

Het resultaat is vaak binnen 1 week te zien. Het resultaat is blijvend (anders dan bij injecties, waar u steeds terug moet komen). In de toekomst kan uw huid wel weer verouderen. Dat is een natuurlijk proces.

Hoeveel behandelingen?

Iedere huid is anders. Tijdens de vrijblijvende kennismaking bespreken we uw wensen en de mogelijkheden, het verwachte aantal behandelingen en verwachte eindresultaat. Vaak is 1-2 behandelingen voldoende, maar dit hangt af van de mate van huidverslapping en het te behandelen oppervlak.

Het resultaat

Na de behandeling

PlexR behandeling door erkende hbo-opgeleide huidtherapeuten

De behandeling vraagt om een ervaren therapeut. Onze huidtherapeuten zijn op hoog niveau opgeleid om deze behandelingen toe te passen en geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici. Ook het type apparatuur is van groot belang voor uw veiligheid. Wij gebruiken de originele PlexR apparatuur, waarmee ook studies zijn verricht. PlexR is de uitvinder van deze technologie. Tegenwoordig wordt de methode ook nagemaakt, bijvoorbeeld onder de naam DAS. Sommige van deze apparaten verbranden uw huid en vormen geen plasma.

U kunt het niet overdoen. Aan wie vertrouwt u uw huid toe?

Daarom Huidtherapie Prisma