Over Huidtherapie Prisma

Alle huidzorg onder één dak!

Oedeemtherapie Almere

HBO opgeleide huidtherapeuten

Huidtherapie Prisma werd in 1998 opgericht door Josée Gerrebrands-Otten. “Een eigen praktijk gaf mij de mogelijkheid mijn patiënten meer te bieden” Een keuze waar ik tot de dag van vandaag erg blij mee ben!”

We nemen ruim de tijd voor u en richten ons op wat ú nodig heeft voor een succesvolle behandeling.
We vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren en dat u alles wat u nodig heeft onder één dak vindt.

Onze huidtherapeuten zijn hbo-opgeleid en erkend door alle zorgverzekeraars. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici.

Wij houden rekening met uw medische achtergrond en werken samen met artsen en specialisten.
Wij werken met hoogwaardige apparatuur die o.a. goedgekeurd is door de strenge Amerikaanse toezichthouder FDA.

Wist u dat iedereen een apparaat kan aanschaffen en een laserbehandeling kan geven? Onze erkende huidtherapeuten zijn geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici. U zit bij Huidtherapie Prisma dus zeker goed! 

Josee Gerrebrands

Josee Gerrebrands-Otten

Oprichter en eigenaar van Huidtherapie Prisma
Cum Laude afgestudeerd in 1998 als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht

“Door de jaren heen heb ik een heel goed team van huidtherapeuten, assistenten en samenwerkingsverbanden met huisartsen, specialisten en andere therapeuten opgebouwd. We overleggen onderling zodat u de beste behandeling krijgt. Met aandacht goede zorg verlenen, dat is waar het ons om gaat!

Ik investeer in nieuwe technieken en kennis. Met regelmatig nascholingen en bijscholingen houden we ons vak bij. Uw huid is té belangrijk om risico’s mee te nemen”

“Na het behalen van mijn diploma huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, ging ik werken in een kliniek voor huidaandoeningen. Hier heb ik naast alle standaard huidtherapie behandelingen ook veel ervaring opgedaan met cosmetische behandelingen.
Sinds 2014 werk ik bij Huidtherapie Prisma. Eerst 2 dagen per week en de andere dagen in een esthetische kliniek. Een leuke combinatie van medische en cosmetische huidbehandelingen, die goed van pas komt in mijn dagelijks werk.” Nu werk ik al jaren 4 dagen per week bij Huidtherapie Prisma en kan ik alle behandelingen uitvoeren, wat mij erg motiveert”.

Rianne Andringa,
Huidtherapeut

 

 

Als u bij ons in de praktijk bent geweest, hebt u Manon vast al ontmoet! Zij is het gezicht van de praktijk. Zij maakt de afspraken en is uw eerste aanspreekpunt. Daarnaast verzorgt ze de administratieve ondersteuning en regelt zij de  contacten met verzekeraars en artsen. We zijn erg blij met deze enthousiaste en altijd geïnteresseerde collega!
“Ik vind het heerlijk om mensen te zien opknappen en opbloeien en ik sta heel graag klaar om te helpen”

Manon Zieltjens,
Assistente huidtherapie

Maak een afspraak voor een 1e consult.

Daarom Huidtherapie Prisma