Definitieve laserontharing

Voorgoed van ongewenste haargroei af

Oedeemtherapie Almere

Nooit meer scheren, harsen of epileren

Laserontharing is dé oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. Overbeharing kan erg vervelend zijn en een onzeker gevoel geven, vooral als de haren goed zichtbaar zijn op plekken zoals het gezicht, armen en benen.

Met laserontharing bent u daar definitief vanaf: de haren komen niet meer terug. De laser werkt snel, effectief én uw huid beschadigt niet. Afhankelijk van de mate van overbeharing en uw huid- en haarkleur bent u met een aantal behandelingen van uw overtollige haar af. We leggen dat graag uit tijdens een gratis 1e consult.

Resultaat van laserontharing

Laserontharing door erkende hbo opgeleide huidtherapeuten

Een huidtherapeut is op hoog niveau opgeleid om laserbehandelingen toe te passen. Wij houden rekening met uw medische achtergrond en werken samen met artsen en specialisten.

Wist u dat iedereen een apparaat kan aanschaffen en een laserbehandeling kan geven? Dat verandert binnenkort, dan mogen schoonheidsspecialistes de behandeling alleen onder toezicht van een huidtherapeut geven. Onze erkende huidtherapeuten zijn geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici.

U zit bij Huidtherapie Prisma nu dus al goed!

Wij werken met de Lightsheer Diode laser van Lumenis

Wij werken met de Lightsheer Diode laser van Lumenis. Deze is goedgekeurd door de strenge Amerikaanse toezichthouder FDA. De laser is speciaal ontwikkeld voor behandeling van overbeharing.

Laserbehandeling is veel effectiever dan behandeling met IPL en heeft minder bijwerkingen. Daarom heeft u minder behandelingen nodig. Het prijsverschil verdient u terug in nauwkeurigheid, kwaliteit en het aantal behandelingen.

Voor wie is laserontharing geschikt?

Laserontharing is geschikt voor definitieve ontharing op alle mogelijke plaatsen, van overtollige haartjes op het gezicht, oksels, bikinilijn tot bilnaad, er zijn nauwelijks beperkingen.

Niet iedereen kan zomaar worden gelaserd. De laser heeft kleurverschil tussen haren en huid nodig. Omdat het verschil tussen haar en huid klein is, zijn mensen met een hele donkere huid minder goed te behandelen met de laser. Dit kan wel met elektrisch epileren. Blonde, grijze en rode haren kunnen ook beter behandeld worden met elektrisch epileren. Andere laser- en lichttechnieken werken niet bij deze haarkleur!

"Niet iedereen kan zomaar worden gelaserd. De laser heeft kleurverschil tussen haren en huid nodig."

Heeft u een medische indicatie?

Dan zit u bij onze erkende huidtherapeuten goed. We zijn erkend door alle zorgverzekeraars. U kunt bij ons onder andere terecht voor de behandeling van Hirsutisme, Hypertrichose, Tiervel Nevus. Ook helpen we u in het kader van uw transgender behandeling. Hiervoor hebben wij een overeenkomst met het VU MC.

Medische indicaties worden vergoed door zorgverzekeraars, zie uw aanvullende polis.

Daarom Huidtherapie Prisma

Voorbereiding laserontharing