Acnebehandeling door erkende huidtherapeuten

Oedeemtherapie Almere

Echt resultaat met acnebehandeling

Acne kan je leven behoorlijk sociaal en emotioneel beïnvloeden. Het ziet er niet mooi uit en dat kan beter! Je hebt de neiging om te krabben, pulken en knijpen. Het gevolg is dat je de rest van je leven met littekens zit.

De zoektocht voor de behandeling van acne begint vaak bij de drogist, de huisarts en soms de dermatoloog . Maar wist je dat juist de huidtherapeut vaak de eerste behandelaar is bij behandeling van acne? Wij werken samen met de huisarts of dermatoloog en daardoor kan je medicatie voorkomen of verminderen.

Acne is soms pijnlijk, geeft ontstekingen, rode vlekken, pigmentvlekken en littekens voor de rest van je leven. Dat kunnen we écht voor je verbeteren.
Iedere acne is anders en daarom maken we samen met jou een passend behandelplan. Er zijn veel mogelijkheden zoals dieptereiniging, diverse peelings en laserbehandeling.
Bel 036- 036 54 85 603 voor een vrijblijvende afspraak.

Resultaat van acnebehandeling

Zo werkt onze acnebehandeling

De behandeling bestaat uit een combinatie van reinigen, aanprikken en uitdrukken van de puistjes en ontstekingen, eventueel aangevuld met peelings en laserbehandeling.

We leggen je uit wat je intussen zelf kunt doen om nieuwe ontstekingen te voorkomen. We hebben goede verzorgingsmiddelen voor allerlei huidtypes, want niemand is hetzelfde. Als je je huid thuis verzorgt met de juiste middelen heb je bovendien minder behandelingen nodig.
Met regelmatige behandelingen ontstaan er veel minder nieuwe puistjes (ontstekingen) en dus ook minder risico op littekens.

In de eerste weken word je wat intensiever behandeld en daarna kom je bijvoorbeeld 1x per maand om bij te houden en te reinigen.
We geven ook speciale peelings zoals Fruitzuur en Salisylzuur. Acne kan ook rustiger worden door laserbehandelingen en littekens kunnen behandeld worden met de M22 Resurfix fractional laser.

Peeling

Als het nodig is passen we peeling toe. Hierdoor blijven ontstekingen langere tijd rustig, verbetert de huidstructuur en vervagen littekens.
Peelings zijn vloeistoffen die uit natuurlijke zuren bestaan. Dode huidcellen verweken en de huid schilfert sneller af en maakt nieuwe cellen aan.
Wij werken met Salisylzuur, TCA Trichloorazijnzuur, AHA (fruitzuur), Pumpkin peel en Jessner . Voor elke huidtype is een geschikte peeling in ons assortiment.

Na de behandeling kan de huid er tijdelijk rood uitzien en strak aanvoelen. Dit is juist de bedoeling om verbetering te krijgen. Vaak ontstaat er binnen 1-3 dagen droogheid en schilfering. De hersteltijd na een peeling varieert van
5-7 dagen. De peeling kan een aantal keer herhaald worden. De huid is dan nog maandenlang bezig om te vernieuwen. Ook de peelings vallen onder de vergoeding van de zorgverzekeraar als je daarvoor verzekerd bent.

Er nu beter uitzien en later geen acnelittekens

Acne wordt o.a. veroorzaakt door hormoonschommelingen, overmatige talgproductie en de bacterie P. Acne. Ook voor de menstruatie kun je last hebben van acne. Het is niet alleen een probleem bij tieners, ook volwassenen kunnen acne krijgen Wanhoop niet, want met de juiste behandeling kan je acne écht flink afnemen!

Wij begeleiden je door de hormonale fase met een juiste verzorging, behandeling en advies zodat je er beter uitziet en er geen littekens aan overhoudt.

Onze huidtherapeuten zijn hier speciaal voor opgeleid. We gebruiken geavanceerde behandelmethoden en nemen de tijd om uit te leggen wat goed werkt voor jou, -omdat elke huid  anders is.

Eén ding is zeker, als je niks doet en zelf gaat knijpen en krabben, dan heb je later een huid met littekens. Het is onze zorg dat jij er beter uitziet én geen littekens ontwikkelt. Maak een afspraak voor een 1e consult. Bel 036 54 85 603 of vul het formulier in.

Voor wie is acnebehandeling geschikt?

Of je nu alleen puistjes hebt op je voorhoofd, of over je gezicht, rug en borstkas, onze acnebehandeling is geschikt voor lichte tot zeer zware acne.
Acne komt in de puberteit voor (jeugdpuistjes) maar er zijn ook veel andere soorten acne die op alle leeftijden voor kunnen komen. Het is onze zorg dat je toonbaar blijft en geen littekens ontwikkelt.

Als je medicijnen hebt van de huisarts of dermatoloog dan houden we daar rekening mee en overleggen we met je arts of dit afgebouwd kan worden.
Vertrouw je huid toe aan onze erkende huidtherapeuten, dan weet je zeker dat het wel goed komt. Bel voor een 1e consult 036 – 54 85 603 uur of vul het contactformulier in.

"Wij kunnen je acne écht voor je verbeteren, zodat je je weer zekerder voelt. Je ziet er nu beter uit en hebt later geen littekens."

Acnelittekens behandelen

Heb je al littekens door acne?

Deze kunnen we heel goed behandelen met onze speciale M22 Resurfix Fractional laser, zodat je huid er weer veel gladder uitziet.
Kijk op de pagina littekenbehandeling voor meer informatie

Daarom Huidtherapie Prisma