Couperose laserbehandeling

Weg met ontsierende rode vlekken en gesprongen adertjes

Oedeemtherapie Almere

Behandelen rode adertjes, vlekjes of rode huid

Verschillende huidaandoeningen zoals couperose en roodheid kunnen uw gezicht en lichaam ontsieren. Soms lijkt het alsof u een tik in uw gezicht hebt gehad, erg verhit bent of de huid ziet er onrustig uit. Het is niet fijn om zo te moeten rondlopen . Gelukkig zijn een rode huid en gesprongen adertjes en heel goed te behandelen met o.a. laser, IPL (lichtflitstherapie) en camouflagetherapie (speciale make-up).

Welke behandeling geschikt is voor uw rode huid of couperose hangt af van uw huid, het type vlekjes, adertjes enzovoort. Op deze pagina leggen we een aantal behandelingen uit, zoals couperose laserbehandeling en behandeling van roodheid.

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van

Resultaat van roodheid en couperosebehandeling

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend 1e consult

Bel 036 54 85 603 of vul dit formulier in

Acne rosacea en couperose laserbehandeling

Couperose in het gelaat kan u echt belemmeren, zeker als u last hebt van couperose met ontstekingen (acne rosacea). Met onze couperose laserbehandeling ziet u er beter uit en voélt u zich ook beter. Gemiddelde couperose kan helemaal verdwijnen. Zelfs acne rosacea waarbij ontstekingen ontstaan kan aanzienlijk verbeteren met de KTP-laser en IPL-behandelingen.

De roodheid wordt veroorzaakt door het bloed dat door de gesprongen bloedvaatjes stroomt. De laserstraal of IPL dringt door de huid heen en verwarmt de bloedvaatjes. Hierdoor trekt de vaatwand samen en kan er geen bloed meer doorheen stromen. Het lichaam ruimt de kapotte vaatjes zelf op.

Met de KTP-laser en IPL kunnen we u zeer nauwkeurig behandelen. De behandeling kan gevoelig zijn. Het voelt aan als een elastiekje dat tegen de huid aanschiet. Tijdens en na de behandeling kan de huid warm aanvoelen maar u zult er over het algemeen geen last van hebben.

Bij acne rosacea passen we vaak een combinatiebehandeling toe van dieptereiniging en KTP en IPL.

Het is meestal nauwelijks met het blote oog zichtbaar dat er behandeld is. Het kan zijn dat de bloedvaatjes enkele dagen na de behandeling toch iets beter zichtbaar zijn. Het restje bloed erin is iets donkerder geworden en er kunnen hele kleine korstjes ontstaan. Meestal heeft het lichaam dit binnen enkele dagen tot 2 weken hersteld.

Behandeling van roodheid, vaatjes en wijnvlekken

Met KTP-laser en lichtflitstherapie (IPL) behalen we mooie resultaten bij het behandelen van wijnvlekken, gesprongen vaatjes en diffuse roodheid. Rode huidkleur vermindert of verdwijnt zelfs. We maken hierbij gebruik van de M22 IPL en KTP-laser. Deze geeft lichtpulsen af met een hoge energie intensiteit. De rode kleur van de bloedvaatjes nemen deze energie op, waardoor deze kapot gaan. De omringende huid neemt geen energie op en blijft daardoor onaangedaan.

Daarom Huidtherapie Prisma

Voorbereiding voor de behandeling bij couperose en andere rode vlekken