Handige links

HBO opgeleide huidtherapeuten

Oedeemtherapie Almere

Op deze webpagina treft u een overzicht aan van websites met informatie dat aansluit bij onze praktijk, huidbehandelingen of in het verlengde liggen en voor onze cliënten van toegevoegde waarde kunnen zijn. Deze websites maken geen deel uit van Huidtherapie Prisma en worden om die reden niet continue, maar wel periodiek gecontroleerd. Daarom wordt iedere aansprakelijkheid voor het gebruik ervan nadrukkelijk afgewezen en is op eigen risico. Dank voor uw begrip.

Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten
Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Hiervoor heeft hij of zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. Huidtherapie Prisma is onder meer aangesloten bij de NVH. 

Lees meer >
Kwaliteitsregister Paramedici

Voor patiënten, cliënten, zorgverzekeraars, werkgevers is algemene informatie over het kwaiteitsregister te vinden. Tevens kan het Kwaliteitsregister Paramedici geraadpleegd worden. Huidtherapie Prisma is onder meer aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Lees meer >

Dermatologie en Venereologie

Op deze website vindt u informatie over de meest voorkomende dermatologische aandoeningen waarmee men bij een huisarts of dermatoloog terechtkomt.


Lees meer >

Borstkankervereniging Nederland

Vereniging voor borstkankerpatiënten en erfelijk belasten. Met informatie over de vereniging, nieuws, activiteiten, ervaringsverhalen en boek besprekingen.


Lees meer >

NL Lymfoedeem Netwerk

Op 31 januari 2006 is het landelijke patiëntennetwerk NLNet opgericht voor ieder die met lymfoedeem en lipoedeem te maken heeft.

Lees meer >
Almere Voetverzorging
Verzorging van voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen, zoals likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagel en andere nagelaandoeningen.

Lees meer >
Huidarts.com
Een informatieve website voor zowel patiënten als artsen en wordt gemaakt en onderhouden door gerenommeerde huidartsen en experts uit Nederland. Honderden informatiefolders met talrijke foto’s over de huid, huidaandoeningen, behandelingen, huidverzorging en nieuws uit de wetenschap van de dermatologie.

Lees meer >
Zorggroep Almere
Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Zoveel mogelijk in de thuissituatie, en waar dat niet meer mogelijk is, in gastvrije woonzorgcentra. Wij werken in de wijken vanuit gezondheidscentra, 8 woonzorgcentra en een centrum voor revalidatie. Zorggroep Almere wil de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor de inwoners van Almere. De partner, die dichtbij hun persoonlijke vragen staat en ondersteunt bij het vinden van een passende oplossing. Wij doen dit zelfstandig waar mogelijk en slaan de handen ineen met andere aanbieders. Samen maken we ons sterk voor de gezondheid van alle Almeerders.

Lees meer >
SEHM erkend leverancier
Sinds 1995 is het in Nederland mogelijk de betere leveranciers van medische hulpmiddelen te herkennen. Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren zijn namelijk erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen en als zodanig herkenbaar aan het hierboven afgebeelde logo. De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of het werk dat wordt geleverd constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen; de consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.

Lees meer >
Informatiefolders Dermatoloog
Toegankelijke informatie over honderden huidziekten en hun behandelingen.

Lees meer >
Haarstichting
De Nederlandse Haarstichting is in het leven geroepen om mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten voor te lichten, te helpen en bij te staan.

Lees meer >
NPi Kennis in beweging
Het NPi heeft een groot aanbod cursussen en opleidingen voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en andere (paramedische) zorgprofessionals die zich verder willen professionaliseren.

Lees meer >

Websites

  • Nederlandse Haarstichting Haarstichting | haarverzorging, haarproblemen & haarziekten
  • NPI kennis in beweging Het NPi heeft een groot aanbod cursussen en opleidingen voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en andere (paramedische) zorgprofessionals die zich verder willen professionaliseren.
  • Podotherapie Almere
  • SEMH Betere leveranciers van medische hulpmiddelen
  • Stichting Melanoom Stichting Melanoom zet zich in voor patiënten met melanoom en oogmelanoom.
  • Verstandig zonnen De Gouden Regels voor verstandig zonnen.
  • Zorggroep Almere Voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening.

Daarom Huidtherapie Prisma