Op deze webpagina treft u een overzicht aan van websites met informatie dat aansluit bij onze praktijk, huidbehandelingen of in het verlengde liggen en voor onze cliënten van toegevoegde waarde kunnen zijn. Deze websites maken geen deel uit van Huidtherapie Prisma en worden om die reden niet continue, maar wel periodiek gecontroleerd. Daarom wordt iedere aansprakelijkheid voor het gebruik ervan nadrukkelijk afgewezen en is op eigen risico. Dank voor uw begrip.

Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten

nvhEen huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Hiervoor heeft hij of zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. Huidtherapie Prisma is onder meer aangesloten bij de NVH. Website openen »

Kwaliteitsregister Paramedici

KPlogo

Voor patiënten, cliënten, zorgverzekeraars, werkgevers is algemene informatie over het kwaiteitsregister te vinden. Tevens kan het Kwaliteitsregister Paramedici geraadpleegd worden. Huidtherapie Prisma is onder meer aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Website openen »

Dermatologie en Venereologie

nvdv

Op deze website vindt u informatie over de meest voorkomende dermatologische aandoeningen waarmee men bij een huisarts of dermatoloog terechtkomt. Website openen »

Borstkankervereniging Nederland

Borstkankervereniging Nederland

Vereniging voor borstkankerpatiënten en erfelijk belasten. Met informatie over de vereniging, nieuws, activiteiten, ervaringsverhalen en boek besprekingen. Website openen »

Almere Voetverzorging

Almere Voetverzorging

Verzorging van voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen, zoals likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagel en andere nagelaandoeningen. Website openen »

Zorggroep Almere

Zorggroep-Almere

Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Zoveel mogelijk in de thuissituatie, en waar dat niet meer mogelijk is, in gastvrije woonzorgcentra. Wij werken in de wijken vanuit gezondheidscentra, 8 woonzorgcentra en een centrum voor revalidatie.
Zorggroep Almere wil de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor de inwoners van Almere. De partner, die dichtbij hun persoonlijke vragen staat en ondersteunt bij het vinden van een passende oplossing. Wij doen dit zelfstandig waar mogelijk en slaan de handen ineen met andere aanbieders. Samen maken we ons sterk voor de gezondheid van alle Almeerders. Website openen »

NL Lymfoedeem Netwerk

ScreenShot643

Op 31 januari 2006 is het landelijke patiëntennetwerk NLNet opgericht voor ieder die met lymfoedeem en lipoedeem te maken heeft.  Website openen »

Huidarts.com

Een informatieve website voor zowel patiënten als artsen en wordt gemaakt en onderhouden door gerenommeerde huidartsen en experts uit Nederland. Honderden informatiefolders met talrijke foto’s over de huid, huidaandoeningen, behandelingen, huidverzorging en nieuws uit de wetenschap van de dermatologie.
Website openen »

SEHM erkend leverancier

semh

Sinds 1995 is het in Nederland mogelijk de betere leveranciers van medische hulpmiddelen te herkennen. Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren zijn namelijk erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen en als zodanig herkenbaar aan het hierboven afgebeelde logo.
De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen.
De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of het werk dat wordt geleverd constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen; de consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.
Website openen »

Informatiefolders Dermatoloog

Dermatoloog

Toegankelijke informatie over honderden huidziekten en hun behandelingen. Website openen »

Haarstichting

Haarstichting

De Nederlandse Haarstichting is in het leven geroepen om mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten voor te lichten, te helpen en bij te staan. Website openen »

NPi Kennis in beweging

NPI

Het NPi heeft een groot aanbod cursussen en opleidingen voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en andere (paramedische) zorgprofessionals die zich verder willen professionaliseren.
Website openen »

Ontbreekt er volgens u nog een website? U kunt een website/link toevoegen!

Alleen gerenommeerde websites en waarvan wij vinden dat deze van toegevoegde waarde zijn, worden na beoordeling daarvan opgenomen.

Uw naam

Uw email

Om welke website gaat het? (URL)

Wij hopen dat de websites op deze pagina ook voor u van toegevoegde waarde zijn.

Josee Gerrebrands-Otten