Kalknagels laseren

De enige methode om écht van uw kalknagels af te komen

Oedeemtherapie Almere

Kalknagels laseren, zeer effectief

Kalknagels zijn eigenlijk schimmelnagels. Veel mensen schamen zich ervoor en dat is niet nodig. Vooral in de zomer een vervelend zichtbaar probleem, maar ook pijnlijk, omdat de nagel steeds dikker wordt en ook in de schoen pijn gaat doen. Grote kans dat u nagellak en gellak gebruikt om de kalknagels minder op te laten vallen. Maar dan sluit u de schimmels in en verergert het zelfs.
U hebt vast allerlei schimmel-remmende middelen geprobeerd, maar het werkt allemaal niet. Dat komt omdat de schimmel diep in de nagel zit en deze middeltjes dringen niet door de nagel heen.

Antischimmelmedicatie die de huisarts voor kan schrijven is erg slecht voor uw lever. Daarom geven huisartsen deze liever niet.

Kalknagels laseren werkt wél heel goed en belast uw lever niet! De kalknagel laser brengt warmte diep in de nagel. Daardoor beschadigt de celstructuur van de schimmel en sterft deze af. De besmetting breidt ook niet meer uit.
Stop met dure schimmelremmende middeltjes en lakjes die niet werken in de nagel.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een 1e gratis consult bij onze erkende huidtherapeuten.

Resultaat laserbehandeling kalknagels

Na ongeveer 3 maanden begint de nagel te herstellen en na ongeveer 1 jaar is een nagel helemaal uitgegroeid. De kalknagel laser werkt echter kan heel verschillend zijn per persoon. U kunt met laserbehandeling helemaal van uw schimmelnagels afkomen als u thuis uw ‘huiswerk’ goed doet. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om u uit te leggen hoe de schimmelnagel ontstaat en hoe u met de kalknagel laserbehandeling voorgoed verlost kunt zijn van deze lelijke en pijnlijke aandoening. U krijgt uitgebreid advies voor thuis en de voorzorgsmaatregelen om er definitief vanaf te komen.

Kalknagels laseren door erkende huidtherapeuten

Een huidtherapeut is op hoog niveau (HBO) opgeleid om laserbehandelingen toe te passen. We gebruiken de FOX schimmelnagel laser, speciaal ontwikkeld voor het behandelen van kalknagels.
Onze erkende huidtherapeuten zijn geregistreerd bij het kwaliteitsregister paramedici.

U zit bij Huidtherapie Prisma dus goed!

Zo werkt de kalknagel laserbehandeling

De behandeling bestaat uit minimaal 3 tot 4 laser sessies, uitgebreide voorlichting, foto’s en eindevaluatie. Tussen de laser sessies zit 1 tot 3 maanden.
We behandelen meestal alle 10 teen of vingernagels. Dit geeft het beste resultaat en vermindert de kans op herbesmetting.
We begeleiden u een jaar, want we willen écht succes voor u en ons! Een schimmelnagel is zeer hardnekkig en het is teamwork! De kalknagellaser behandeling is goed te doen. Na de behandeling heeft u nergens meer last van en kunt u zonder problemen weer uw dag voortzetten.
Daarom lichten we u uitgebreid voor en krijgt u van ons huiswerk mee. Alle controles en foto’s zijn inbegrepen in de prijs en worden niet nog eens apart berekend. Hierin wijken wij af met andere behandelaars, we willen juist dat u vrij bent om begeleid te worden in het proces zonder bang te zijn voor extra kosten.

Daarom Huidtherapie Prisma