Elektrisch epileren

Voorgoed van ongewenste haargroei af

Oedeemtherapie Almere

Voorgoed van uw ongewenste haren af

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn en u een onzeker gevoel geven. Met elektrisch epileren bent u daar definitief vanaf: de haren komen niet meer terug.

Elektrisch epileren is dé oplossing als u een lichte haarkleur of een hele donkere huidskleur hebt. Dan is laserontharing namelijk niet geschikt. Ook als u niet tegen laserbehandeling kunt of bepaalde medicijnen gebruikt is elektrisch epileren de oplossing voor u.
Hoe het werkt en wat het resultaat voor u is leggen we graag uit tijdens een 1e consult

Bel 036 – 036 54 85 603 of vul dit formulier in.

Elektrisch epileren bij overmatige haargroei in het gezicht wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Resultaat elektrisch epileren

Uitsluitend erkende hbo-opgeleide huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten zijn hbo-opgeleid en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister paramedici . Wij houden rekening met uw medische achtergrond en werken samen met artsen en specialisten. Uw huid is bij ons dus in goede handen!

Zo werkt de elektrisch epileren behandeling

Elektrisch ontharen is geschikt voor storende haargroei in het gezicht of op andere kleine gebieden.
Wij gebruiken de blend- en diathermie methode. De methode bestaat al meer dan 30 jaar en is bewezen effectief. De haartjes worden haartje voor haartje in het haarzakje gedood. Dit doen we door een heel fijn naaldje zachtjes in het haarzakje te schuiven zonder dat wij u prikken. Het puntje van het naaldje wordt een paar seconden verwarmd en doodt de wortelpunt. De haartjes komen dus niet meer terug!

Elektrisch epileren klinkt enger dan het is. Bij het eerste consult laten wij u daarom voelen hoe het werkt. Dat is wel zo prettig! De behandeling is goed te doen. Ook leggen we tijdens het eerste consult uit hoe de methode werkt en hoe haargroei ontstaat.
U hebt wel geduld nodig voor deze methode. Elk haarzakje wordt een aantal seconden behandeld. Uw haren zijn er niet allemaal op dezelfde dag. Daarom geven we de behandeling meestal 1x per week om op nieuwe haargroei verder te gaan. Als u veel haargroei hebt kan een behandeling soms een jaar of langer duren. 

Voor rood, blond en grijs haar is dit de enige methode die goed werkt.

Hebt u een medische indicatie?

Dan zit u bij onze geregistreerde huidtherapeuten goed. We zijn erkend door alle zorgverzekeraars. U kunt bij ons onder andere terecht voor de behandeling van hirsutisme, hypertrichose, Tiervel nevus. Ook helpen we u in het kader van uw transgenderbehandeling. Hiervoor hebben wij een overeenkomst met het Amsterdam UMC.  

Medische indicaties worden vergoed door zorgverzekeraars, zie uw aanvullende polis.

Hebt u geen verwijsbrief?
Als blijkt dat dit nodig is, regelen wij dat voor u met uw arts. We werken samen met huisartsen en dermatologen.

Daarom Huidtherapie Prisma