Marlous van den Eshof

Na een interessante stage periode van 20 weken in mijn laatste jaar van de opleiding Huidtherapie ben ik sinds januari 2007 werkzaam bij Huidtherapie Prisma. Vanwege het vertrek van een collega kwam er, tot mijn vreugde, een plekje vrij in de praktijk. Sindsdien werk ik al jaren als huid –en oedeemtherapeut in het gezondheidscentrum Prisma.

Vanwege een achtergrond in de drogisterij en de schoonheidsverzorging heb ik veel ervaring op het gebied van huid en productkennis. Vandaar dat ik het steeds weer een leuke uitdaging vind om mensen met een acne huid verder te kunnen helpen. Sinds mijn start in de huidtherapie heeft de wondzorg ook altijd mijn interesse gehad. Ik heb hiervoor dan ook verschillende cursussen gevolgd. Tot op heden geeft het mij iedere keer weer voldoening om deze patiëntengroep te kunnen helpen.

Ik vind huidtherapie een heel afwisselend beroep omdat elke behandeling en patiënt verschillend kunnen zijn. Het blijft daarom elke dag weer een leuke en nieuwe uitdaging. Hierbij vind ik het zorgdragen voor een patiënt erg belangrijk! Het geeft mij dan ook heel veel voldoening als ik samen met de patiënt een mooi eindresultaat kan behalen.

Mijn motto

Het geeft mij voldoening om samen met mijn patiënt een mooi eindresultaat te behalen!

— Marlous van der Eshof